Na tien wedstrijden totaliseren de dames van Vamos twaalf punten en bekleden daarmee de tiende plaats. Na drie overwinningen op rij moesten ze vorig weekend in een felbevochten wedstrijd de duimen leggen tegen Wevoc Wellen. Met wedstrijden tegen VC Tesla Lint en VDK Gent B volgen nu twee thuiswedstrijden.

Liselotte De Wael (Vamos dames 1). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“De wedstrijd in Wellen was inderdaad een match waar beide ploegen sterk aan elkaar gewaagd waren” stelt Liselotte De Wael. “Achteraf gezien blijven we wel met een dubbel gevoel zitten. We zijn enerzijds blij dat we een puntje mee naar huis konden nemen tegen zulk een moeilijke tegenstander. Anderzijds is het ook jammer dat we niet meer hebben kunnen halen.”

“We spelen nu terug twee thuiswedstrijden op rij, eerst tegen Lint en daarna tegen Gent. Dit zijn voor ons twee cruciale matchen om terug wat terrein te kunnen winnen. We hebben in het begin van de competitie hier en daar wat steken laten vallen, ook deels door blessureleed in de ploeg. We hopen dus in de komende wedstrijden dit wat te kunnen rechttrekken, al onderschatten we zeker onze tegenstanders niet. Het is duidelijk dat we voor elke match zullen moeten knokken, zodat we op het eind van het seizoen een mooi resultaat kunnen neerzetten. Een resultaat waar we trots kunnen op zijn.”

Volleybal – 1ste nationale (V) – Vamos dames 1