In het duel tussen Svelta Melsele B en HO Kalken B opende Shinto De Vos even over het uur de score. Met nog tien minuten te gaan stelden de bezoekers gelijk langs Mauro Finck. Hierdoor bedraagt de kloof met de top vijf in het klassement vier punten. Volgende week trekt Svelta Melsele B naar SK Klinge.

Logo Svelta Melsele (RV).

“Het was voor ons een bijzonder teleurstellende match” blikt Aäron Weekers terug. “We wisten dat er moest gewonnen worden om plek vijf in het zicht te houden. Helaas hebben we dat niet laten zien op het veld. De eerste helft was gewoonweg een drama. Na de rust zijn we iets beter beginnen voetballen en kwamen we via De Vos verdiend 1-0 voor.”

“Normaal is voor ons één doelpunt voldoende om de overwinning binnen te halen. Helaas pakte een verdediger een vermijdbare rode kaart, waardoor HO Kalken een motivatie-boost kreeg en niet veel later de gelijkmaker scoorde. Met een kopbal op de deklat en een schot op de paal kwamen we nog dicht bij de 2-1, maar helaas ging de bal niet tegen de netten.”

“Ik verwacht mij op De Klinge aan een zeer moeilijke match. Eerlijk gezegd, we moeten daar niet flauw over doen, maar momenteel zitten we in een dip. Op De Klinge gaan spelen is dan zeker geen cadeau. Op een moeilijk veld spelen tegen ervaren spelers als Van Acker en Van Gysel dan worden de foutjes afgestraft. Ik hoop dat we ons opnieuw kunnen lanceren en er nog een succesvolle terugronde kunnen van maken.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Svelta Melsele B