Door de 1-0 overwinning tegen Sp. St-Gillis-W. en het gelijkspel van Herleving Sinaai tegen White Boys loop SKL Doorslaar twee punten verder uit. Hierdoor bedraagt de kloof met het nummer twee, na 19 speeldagen, vier punten.

Timothy Van Laecke (SKL Doorslaar A). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“We kenden een moeilijk begin van de wedstrijd” aldus goalgetter Timothy Van Laecke. “Sp. St-Gillis-W. begon zeer gretig, waardoor we het in de eerste helft niet gemakkelijk hadden. Er vielen dan ook weinig kansen te noteren, al kregen de bezoekers vlak voor de rust een onterechte penalty. Gelukkig voor ons werd deze gemist.”

“Kort na de herneming konden we scoren en ook daarna waren de beste kansen nog voor ons. Het was al bij al een spannende wedstrijd, een gelijkspel had ook gekund. Ik vond het een verdienstelijke wedstrijd tussen twee voetballende ploegen. Chapeau trouwens voor Sp. St-Gillis-W. aangezien ze zeker naar ons gekomen waren voor de drie punten en ook wilden voetballen. Het kon alle kanten uit, het hing echt van details af.”

“In het klassement doen we zeker een goede zaak, maar de weg is nog heel lang. We bekijken het match per match en moeten vooral de focus houden. En zoals ik al eerder zei, het is enorm belangrijk dat we allemaal fit blijven.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – SKL Doorslaar