Voor het regioteam van DHC Waasmunster zit de competitie erop. In hun laatste wedstrijd wonnen ze met 21-19 van Olva Brugge. Dit was meteen ook een mooi afscheidscadeau voor coach en boegbeeld van de club Hanne Keppens

Coach Hanne Keppens (DHC Waasmunster) met haar groep. Foto: RV.

“Ik ben als kind begonnen met handbal door mijn turnleerkracht, dhr. Eddie De Vlieger, in het lager onderwijs” vertelt Hanne Keppens. “Dit werd al vrij snel een echte passie, alle familiefeestjes hebben ruim achttien jaar moeten wijken voor allerlei wedstrijden en tornooien. Jammer genoeg heb ik 2014 een schouderblessure gehad waarvoor een operatie nodig was. Op dat moment leek handballen niet meer mogelijk.”

“De wil en de drang om terug te starten was echter te groot en dus ben ik terug begonnen met handbal. Tot in 2016 een tweede operatie noodzakelijk bleek en toen was het echt over en out.”

“Vier jaar gelden heb ik dan de vraag gekregen om onze regio dames te coachen. Ik ben die uitdaging aangegaan en ben er zonder enige ervaring aan begonnen. Gelukkig kon ik op de nodige steun rekenen van Isabelle Permentier, één van mijn beste vriendinnen. Zij is ook steeds mijn rechterhand geweest en samen zijn we gegroeid tot de ploeg waarmee we nu hebben afgesloten.”

“Het is quasi onmogelijk om over al die jaren er mijn mooiste ervaring uit te halen. In die 22 jaar heb ik ze echt aan elkaar gebreid.

Handbal – Oost – West (V) – DHC Waasmunster