Vorig weekend kwam KSK Beveren niet verder dan een 1-1 gelijkspel op het veld van Eendracht Zele. Met de komst van leider Borsbeke staat morgenavond een belangrijke wedstrijd op het programma in de titelstrijd.

Yves Van Lokeren (KSK Beveren). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Vorig weekend hebben we inderdaad punten laten liggen op het veld van Zele” aldus Yves Van Lokeren. “We zijn niet goed aan de wedstrijd begonnen en bovendien kregen we een onterecht doelpunt tegen. Dit gebeurde na een duidelijke, voorafgaande, fout op één van onze spelers.”

“Daarna zijn we er opnieuw doorgekomen. Trouwens toen we uitgingen van onze eigen sterkte dan merkte je snel dat wij het overwicht in de wedstrijd namen. Het voornaamste verschil met onze goede reeks die we hebben neergezet is dat de bal er minder vlot ingaat. Hopelijk keert dit de laatste vier matchen en dan zie ik ons nog wel een rol van betekenis spelen.”

“Met de komst van leider Borsbeke wacht ons een zeer belangrijke match in de titelstrijd. Zeker als je in ogenschouw neemt dat er tussen de ploegen bovenaan nog enkele belangrijke onderlinge confrontaties volgen. We weten alleszins wat ons te doen staat, iedereen leeft dan ook zeer scherp naar deze wedstrijd toe. Ik reken alvast op een pittig duel tussen twee ploegen die beiden resoluut voor de overwinning zullen gaan.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Beveren