Op Paasmaandag 1 april om 18.30u nemen de heren van Vamos B het in de finale van de Beker ‘Trofee Walraeve’ het op tegen VC Kalken A. Ze hebben in deze Bekercompetitie al een mooi parcours afgelegd, winst in de finale zou de kers op de taart zijn.

Jonas Vereecken (Vamos Stekene heren B). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Voor ons is de Beker ‘Trofee Walraeve’ echt wel iets speciaals” luidt het bij Jonas Vereecken. “We treden hierin trouwens aan met een mix van spelers van onze heren 1- ploeg en heren 2. Nochtans was het eigenlijk de bedoeling om deze competitie met een U22-ploeg te spelen. Ingevolge een aantal blessures hebben er al een aantal ouders spelers meegedaan. Dat onderstreept nog maar eens hoe goed de onderlinge verhouding van onze herenteams is.”

“Het leuke aan deze samenstelling is dat op deze manier drie broederparen kunnen laten samenspelen, wat in de competitie niet het geval is. Deze drie broederparen zijn Kyan en Yorre Vercauteren, Timo en Jorre Santy en Wannes en Lander De Buyser.”

 “VC Kalken is een super gedreven en een collectief sterk team. Het bereiken van deze finale is op zich al mooi, dat neemt niet weg dat we er alles gaan aan doen om er een toffe en waardige finale van te maken.”

Volleybal – Promo 1 (M) – Vamos Stekene heren B