Bij de heren van VC Kalken A ligt men er op gebrand om morgen, in de finale van de Beker ‘Trofee Walraeve’ partij te geven aan het gemengde team van Vamos Stekene. Ze beseffen dat het geen makkelijke hap zal worden, wat niet weg neemt dat ze graag de trofee willen meenemen naar Kalken.

Seppe Imschoot (VC Kalken heren A). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We hebben al meermaals onze vechtlust en inzet getoond” klinkt het strijdlustig bij Seppe Imschoot. “Als we er inslagen om deze morgen ook boven te halen dan ben ik ervan overtuigd dat het een zeer mooie en spannende wedstrijd zal worden”

“Het is natuurlijk bijzonder jammer dat zowel Jente de Wyn, als Karel Haenebalck in de lappenmand liggen. Hierdoor zijn onze wisselmogelijkheden wel eerder beperkt, al neemt dat niet weg dat we nog steeds een sterke kern hebben.”

“Ik verwacht mij aan een wedstrijd waarin beide teams sterk aan elkaar gewaagd zullen zijn. Vamos heeft in de halve finale vlot gewonnen met 3-0 van Denderhoutem, wat aantoont dat ze dit niveau makkelijk aan kunnen. Denderhoutem is trouwens een ploeg waartegen wij in de competitie tot tweemaal toe het loodje hebben tegen gelegd.”

Volleybal – 3de nationale (M) – VC Kalken heren