Bij Heikant Zele neemt men afscheid van sluitstuk Kevin Kesteleyn. Na 36 jaar te hebben gevoetbald zet hij een punt achter zijn actieve carrière.

Kevin Kesteleyn (Heikant Zele). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Toen ik vier jaar was ben ik aangesloten bij Heikant Zele” blikt Kevin Kesteleyn terug. “Ik ben aanvankelijk begonnen als veldspeler, maar dat lag mij niet zo goed. Ik ben dan in de goal gaan staan en op mijn tiende jaar heb ik de overstap gemaakt naar de buren van Eendracht Zele, om daarna zeven jaar bij KAA Gent te spelen.”

“Na die periode ben ik terug naar Eendracht Zele gegaan en dit voor vijf jaar. Na tussenstops bij Lembeke (1 jaar), Lochristi (1 jaar), Schoonaarde (1 jaar) en Lebbeke (3 jaar) ben ik teruggekeerd naar Heikant Zele. Daar heb ik dan elf jaar in de goal gestaan, tot nu.”

Kevin Kesteleyn (Heikant Zele). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“De trainer die het meeste indruk op mij heeft gelaten was keeperstrainer Nico De Bree bij AA Gent. Eveneens memorabel was op mijn 10 jaar Geert Mertens. Ik heb een aantal fijne herinneringen die mij steeds zullen bijblijven. Zo heb ik bij AA Gent een paar maand mogen meetrainen en zat ik op de bank in de wedstrijden tegen Westerlo en Moeskroen. De promoties met E. Zele, Lembeke, Lebbeke en tweemaal met Heikant zijn andere leuke herinneringen.”

“Ik verlaat niet helemaal het voetbal, ik blijf aangesloten bij Heikant en ga mijn best doen om de jeugd van Heikant wat bij te brengen.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – Heikant Zele