KSK Grembergen zette in de oefenpartij tegen E. Bazel een goeie prestatie neer. Dat zorgt ongetwijfeld voor vertrouwen, want zondag moeten ze vol aan de bak tegen titelkandidaat Munkzwalm.

Bram Ryckaert (KSK Grembergen) in actie. Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“Door de vele nieuwe jonge spelers waren de resultaten in de voorbereiding vrij wisselvallig” aldus Bram Ryckaert. “Uiteraard vraagt het nieuwe spelsysteem in combinatie met nieuwe spelers de nodige tijd. Ik ben ervan overtuigd dat er inmiddels een goed evenwichtig team gesmeed is.”

“Munkzwalm heeft vorig seizoen bewezen dat ze over een heel goede ploeg beschikken” gaat Bram Ryckaert verder. “Het is een ploeg waar heel wat voetbal inzit. We gaan er alles aan doen om een goede start te nemen, zodat we niet meteen op achtervolgen zijn aangewezen. Mits iedereen fit is en de aanpassing van de nieuwe spelers vlot verloopt kunnen we wel wat teams aan. Door de vele Oost-Vlaamse ploegen in derde amateur is het moeilijk te voorspellen hoe hoog je moet eindigen om zeker te zijn. We hopen uit de problemen te blijven en mikken op de middenmoot.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Grembergen