De dames van JTV Dero Zele-Berlare A kijken alvast uit naar de start van de nieuwe competitie, die zij openen met de uitwedstrijd tegen Avelgem A. De derde nationaler wordt het komend seizoen gecoacht door Bjorn Torfs. De ploeg kwam alvast versterkt uit de transferperiode.

Jent’l Stuer (JTV Dero Zele-Berlare dames A).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer

“We hebben ondertussen al een goede voorbereiding, met onze nieuwe coach, achter de rug” klinkt het bij Jent’l Stuer. “Aangezien we heel wat nieuwe speelsters hebben vergt het wel wat tijd om alles in te passen en elkaar ook gewoon te worden. Ik kan je verzekeren dat tot nu toe alles vlotjes verloopt. Het zijn trouwens leuke trainingen, met toch wel heel wat nieuwe inzichten.”

“Ik stond sinds november aan de kant met een zware knieblessure en keer nu terug. Dat maakt de competitiestart voor mij toch wel extra speciaal. We kijken er zeker naar uit, al weten we niet zoveel over Avelgem. Dit is een nieuwe ploeg in onze reeks, het is bijgevolg toch wel spannend om hiertegen te openen.”

“Voor de eerste ronde van de beker zijn we vrij, dit geeft ons de gelegenheid om een extra oefenmatch in te lassen. We zijn absoluut een ambitieus team, al valt het af te wachten hoe snel we volledig op elkaar zijn ingespeeld. Het valt bovendien te bekijken hoe sterk onze tegenstanders in de tussenperiode geworden zijn. Uiteraard gaan we tegen elke tegenstander volop onze sterktes uitspelen.”

Coach: Bjorn Torfs

In: Bo Verbeiren (Lede), Laure Van Impe (Hebo), Evi Van Isacker (Brugge), Lina Rampelberg (Oudegem), Naomi Pletinck, Ayco D’Hauwer en Norah De Beule (JTV Dero Zele-Berlare B)

Uit: Sophie Van Nimmen, Liesbet Symoens en Lore Decommer (gestopt), Inse Vlegels (Ertvelde)

Volleybal – 3de nationale (V) – JTV Zele-Berlare