In de Puitvoetstraat maakt men zich stilaan op voor de komst van Heikant Zele. White Boys heeft vorig seizoen lang moeten vechten voor het behoud en wil dat nu absoluut vermijden.

Logo VK White Boys Sint-Niklaas (RV).

“De voorbereiding zit erop” klinkt het bij coach Tom De Cleen. “Het was best een pittige en stevige voorbereiding, maar we zijn er klaar voor. In deze periode heb ik heel veel gretigheid gezien in de groep. Het is duidelijk dat de wil aanwezig is om er iets van te maken. Ik kijk er dan ook naar uit om aan de competitie te starten.”

“Nu zondag openen we tegen Heikant Zele, wat al meteen een serieuze klepper is. Zij zijn wat mij betreft één van de titelkandidaten. Tegenover vorig seizoen hebben ze zich versterkt en steken hun ambitie niet onder stoelen of banken.”

“Zelf willen we heel graag doorgaan op het elan van vorig seizoen. We hebben toen toch ook wel enkele topploegen het vuur aan de schenen kunnen leggen. Laat het duidelijk zijn dat we ook tegen Heikant Zele voor een goed resultaat gaan.”

“Onze eerste ambitie dit seizoen is om ons sneller dan vorig jaar op een veilige plaats te nestelen en ons in de buik van tweede provinciale te nestelen. Uiteraard hoop ik dat we deze ambitie snel kunnen bijschaven en een goede middenmoter worden. Het is dan ook op termijn de ambitie om met White Boys een degelijke suptopper of topper te worden in tweede provinciale.”

“Het is aan ons om dit seizoen te tonen dat we een stap voorwaarts zetten in vergelijking met vorig seizoen. Uiteraard moeten we ook realistisch blijven. Er zullen matchen bij zijn waarin we onze meerdere moeten erkennen. Anderzijds ben ik ervan overtuigd dat er, met de juiste mentaliteit, heel wat mogelijk is.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – VK White Boys