KFC Vrasene kwam zaterdagavond, op het veld van Sparta Waasmunster, al na vijf minuten op voorsprong. Het was Curt Vercauteren die de bezoekers, van op de stip, op voorsprong trapte. Kort daarop lukte Largo Konrad de 0-2. Kort voor de rust bezorgde Ward Duymelinck de thuisploeg de aansluitingstreffer. Maar diiep in de tweede helft legde Yuran Da Cunha de 1-3 eindcijfers vast.

Curt Vercauteren (KFC Vrasene). Copyright: RV

“Een betere start konden we ons niet wensen” aldus een glunderende Curt Vercauteren. “Na amper een kwartier wedstrijd stonden we zelfs 0-2 voor. Ik vind het wel een verdiende overwinning, waardoor we de drie punten mee huiswaarts namen. Het is onze doelstelling om een rustig seizoen te spelen, waarbij we mikken op een plaats in de top zeven. We hebben in deze groep zeker genoeg kwaliteit om dit te realiseren.”

“Volgende week zaterdag ontvangen we thuis FC Juventus Schoonaarde” gaat Curt Vercauteren verder. “We zitten in een moeilijke reeks. De uitslagen tonen aan dat in deze reeks iedereen van iedereen kan winnen. Zij tellen een vijftal punten minder dan ons, maar we mogen hen zeker niet onderschatten. We moeten gewoon uitgaan van onze eigen sterkte. Het is duidelijk dat we de drie punten thuis willen houden, daar gaan we dan ook alles voor doen.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – KFC Vrasene