KVK Robur won in eigen huis met 3-0 van FC Hoogeinde Yente De Cock lukte halfweg de eerste helft de 1-0, maar kort voor de rust verdubbelde Brent Van Peteghem de cijfers. Diep in de tweede helft legde Zino Van Spitael de 3-0 eindcijfers vast. Volgende week staan met het duel tussen Robur en Eksaarde, het nummer twee en drie tegenover elkaar.

Coach Andy Marin (KVK Robur).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Zoals elke tegenstander had ik Hoogeinde zelf aan het werk gezien, waardoor we op onze hoede waren” geeft Andy Marin aan. “Door hen zelf te scouten wist ik dan ook over welke kwaliteiten ze beschikten.”

“We hebben in eigen huis vooral ons eigen spel gespeeld en hebben dit gekoppeld aan heel veel grinta en passie. We hebben vrijwel niets weggegeven en hebben onze momenten uitgekozen. “

“We bekijken het van week naar week, van match naar match. De komende zondag gaan we met het nodige respect naar Eksaarde. Van bij aanvang van de competitie heb ik hen getipt als één van de kandidaten. Mijn collega Jean-Marie Van Gysel had vorig seizoen al heel wat mentaliteit in de groep gekregen, dit seizoen hebben ze daar nog kwaliteit en ervaring aan toegevoegd.”

“Uiteraard gaan we de komende week genieten van onze overwinning, al stelt zulk een zege niet veel voor als je de week daarna niet dezelfde passie kan opbrengen. We gaan dan ook op FC Eksaarde proberen om voor de drie punten te gaan. Zelf zijn we niet bezig met de periodetitel, temeer ook Haasdonk B in een goede flow zit.”

“Elke wedstrijd vatten we aan met als doel om zoveel mogelijk punten te sprokkelen, we zien wel hoever we geraken. Opvallend is dat heel wat ploegen zich aanpassen aan ons, uiteraard is het dan aan ons om daar telkens een oplossing voor de zoeken. Maar zoals ik al eerder gezegd heb gaan we nu genieten, daarna gaan we kijken wie scherp traint en fit is voor de match op Eksaarde.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – KVK Robur