FC Daknam liet E. Zele kansloos, de leider won met 0-3 dankzij doelpunten van Marouane Haudachi (2) en Branco Van Theemsche. Op de volgende speeldag nemen de mannen van FC Daknam het op tegen VOS Reinaert.

Marouane Haudachi (FC Daknam).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Voor een aantal mensen van onze ploeg was de wedstrijd op Eendracht Zele toch wel een belangrijk gebeuren” klinkt het bij Marouane Haudachi. “Zo was ondermeer onze T1, Timo Anthuenis, jarenlang actief bij Zele.”

“Eigenlijk zijn we vrij slordig aan de wedstrijd begonnen, het gevolg was dat we de touwtjes niet volledig in eigen handen hadden. Na een assist van Jens De Beule kon ik vlak voor de rust de 0-1 scoren. Hierdoor konden we de tweede helft aanvatten met een voorsprong.”

“Na de rust zijn we scherper uit de kleedkamers gekomen en waren we ook de dominerende ploeg. Al snel scoorde Branco Van Theemsche de 0-2 en tien minuten voor affluiten kon ik, op aangeven van Branco, de 0-3 eindstand vastleggen.”

“Komend weekend spelen we thuis tegen VOS Reinaert. We onderschatten geen enkele tegenstander, zo weten we van vorig seizoen dat VOS geen gemakkelijke opgave is. Elke week doen we er alles aan om voluit te gaan en de drie punten te pakken. Momenteel tellen we inderdaad 24 op 27, het is dan ook onze ambitie om te promoveren. We zijn alvast goed aan de competitie begonnen.”

“Dit seizoen beschikken we alvast over een veelzijdige en sterke kern. We gaan er alles aan doen om de positieve lijn door te trekken. We zijn ook erg dankbaar naar onze trouwe supporters toe, zij komen ons elke week aanmoedigen en steunen.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Daknam